EVM078

Tvättställsblandare med svängbar pip, kombineras med bottenventil. Kan även användas i mindre diskhoar där ingen diskmaskinsavstängning krävs.

Anslutning tillopp – Slang med slätända 10mm Antal grepp – Engrepps
Antal utgående anslutningar – 1
Dimension tillopp – 10 mm

Längd utsprång på utloppspip – 140 mm

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Material

Bronze, Koppar, Krom, Mässing

Rengöring

Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med två lösning. Undvik basiska, sura kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

Mässing är ett material som med tiden få r en vacker patina men kan putsas upp med mässingsputs. Koppar får också patina men ska inte poleras. De övriga blanka ytorna behåller sin glans och Honey Gold få r sitt djup av 2-3% ä kta guld.

Avkalkning

Strålsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ett par timmar. Skulle kalkfläckar uppstå, använd eukalyptusolja och mjuk trasa.

Smörjning

Smörj endast med silikonfett.

Allt handlar om känslan. Vi är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi introducerar hela tiden ny design och utvecklar vårt sortiment med innovativa ytbehandlingar. Och vi har förstås järnkoll på byggnormer, försäkringskrav och installationsmetoder. Vi har samarbetat med samma italienska tillverkare sedan starten för tjugo år sedan eftersom vi vet att de aldrig tar några genvägar. Vi kommer alltid att sätta kvaliteten i främsta rummet. För känslans skull.