EVM

Dusch- och badkarsblandare med tryckbalanserad termostat och svängbar pip. Inklusive handdusch, duschslang och handduschhållare. 160 CC, finns även i 150 CC. Energiklass A. Kombineras med blandarfäste.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategori:
Brand

Rengöring

Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med två llö sning. Undvik basiska, sura kalklö sande eller slipande rengö ringsmedel.

Mässing är ett material som med tiden få r en vacker patina men kan putsas upp med mässingsputs. Koppar får också patina men ska inte poleras. De övriga blanka ytorna behåller sin glans och Honey Gold få r sitt djup av 2-3% äkta guld.

Avkalkning

Strå lsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att lä ggas i ä ttiksbad ett par timmar. Skulle kalkfläckar uppstå, använd eukalyptusolja och mjuk trasa.

Smörjning

Smörj endast med silikonfett.

Allt handlar om känslan. Vi är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi introducerar hela tiden ny design och utvecklar vårt sortiment med innovativa ytbehandlingar. Och vi har förstås järnkoll på byggnormer, försäkringskrav och installationsmetoder. Vi har samarbetat med samma italienska tillverkare sedan starten för tjugo år sedan eftersom vi vet att de aldrig tar några genvägar. Vi kommer alltid att sätta kvaliteten i främsta rummet. För känslans skull.