Tessera tiles

Tessera tuftade mattor är kända för sin estetiska stil och enastående prestanda i de mest krävande miljöer med tung trafik. Vi erbjuder Tessera mattplattor i olika konstruktioner; öglehög, klipphög, klipp- & slinghög och slumpmässig läggning.batchless. Fantastiska designmöjligheter för alla delar av din byggnad!

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Tessera tuftade mattor är kända för sin estetiska stil och enastående prestanda i de mest krävande miljöer med tung trafik. Tessera mattplattor är bekväma, hållbara och ljudreducerande.

Forbo erbjuder Tessera mattplattor i olika konstruktioner; öglehög, mikrotufthög, klipphög, klipp- & slinghög och slumpmässig läggning. batchless. För varje konstruktion erbjuder vi olika utföranden. Fantastiska designmöjligheter för alla delar av din byggnad!

Modularitet med mattplattor

Dagens moderna kontorsmiljöer med öppna kontorssystem är designade för flexibilitet för att klara täta layoutändringar. Ett modulgolv kan snabbt anpassas till nya krav och därmed minska kostnaderna för omorganisation.

Upptäck fördelarna med modulära mattband:

  • Där mattplattor installeras förblir telefon-, el- och andra golvsystem lättillgängliga för ändringar som ska göras.
  • Designen är färgkoordinerad för maximal designflexibilitet
  • Ökad installationshastighet
  • Installationsslöseri minskar
  • Skadade eller smutsiga plattor kan bytas ut
  • Slitrotation för att förlänga golvets livslängd
  • Renovering med minimala störningar
  • Kompatibilitet med åtkomstsystem

Med all denna flexibilitet är vi säkra på att oavsett specifikation, oavsett budget, hittar du exakt vad du behöver i vår mattkakelportfölj.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.