Flotex Tiles

Flotex flockade golvplattor är högkvalitativa textilgolvplattor i storlekarna 50×50 cm och/eller 50×25 cm. Flotex kakel är lätt att kombinera med andra golvlösningar och format, så du har oändliga möjligheter att skapa din egen modulära design. Vi erbjuder 5 olika mönster i kakelformat, allt från sofistikerade linjära mönster till färgglada uni-toner, såväl som unika präglade mönster. Utforska samlingarna nedan.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Våra unika Flotex flockade golvplattor är lätta att kombinera med andra golvtyper, andra strukturer eller till och med andra format. Klinker är den perfekta lösningen när du vill skapa en unik golvbeläggning med olika design och färger. Modulgolv är verkligen populära nuförtiden, så med vårt Flotex kakelsortiment vill vi ge dig möjligheten att skapa ett modulgolv av högkvalitativ textil!

Varför välja Flotex kakel?

Stark & ​​bekväm

  • Oförstörbara nylon 6.6-fibrer skapar en stark och hållbar högteknologisk textil för områden med hög fot och hjultrafik.
  • Tätt placerade fibrer (upp till 80 miljoner per m2) ger en varm och behaglig yta.
  • Flotex plattor är extremt formstabila och lätta att installera.

Hygienisk & tvättbar

  • På grund av sin konstruktion fungerar Flotex som en anti-allergen högteknologisk textil.
  • Flotexfibrerna fångar upp och släpper ut damm till vanliga rengöringsapparater.
  • Flotex kan rengöras genom enkel dammsugning, ångrengöring eller djupskrubbning med vatten. Flotex-ytan torkar snabbt och återställer alltid sin funktion och ursprungliga utseende.

Tryggt & tyst

  • Flotex är ett textilgolv som förhindrar mögel och lukt tack vare sina tekniska och bakteriostatiska egenskaper.
  • Flotex ger en säker miljö för alla åldersgrupper eftersom det förhindrar snubbel- eller halkrisker både i torra och våta förhållanden.
  • Utmärkta ljudabsorberande egenskaper gör Flotex till en akustisk golvlösning (klass A), med 19 dB stegljudsreduktion.
Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.