Flotex Planks

Sofistikering och stil i modularitet. Eftersom modularitet är en stor trend inom golv har Forbo utvecklat ett unikt sortiment av Flotex-plankor på 100×25 cm med vilka fantastiska planlösningar kan skapas. Dessa plankor finns i våra Flotex Planks och Flotex Color-kollektioner. De spännande golvdesignerna inom dessa kollektioner erbjuder oändliga möjligheter att mixa och matcha, perfekt anpassade för alla möjliga miljöer.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Förutom plåt- och kakelformat erbjuder Forbo även en omfattande kollektion av sofistikerade designs i ett Flotex plankformat på 100×25 cm. Fantastiska planlösningar kan skapas med den moderna designen som matchar alla krav.

Applikation och användning

De mångsidiga Flotex plankdesignerna lämpar sig lika väl för moderna eller klassiska kontorsmiljöer som för områden som flygplatslounger, kongresscenter, restauranger eller hotell.

Flotex-plankorna Trä- och sjögräsdesign, på grund av sin naturliga och varma känsla, passar till och med bra i hemtrevliga miljöer som boende för äldre och omsorgsinrättningar.

Sofistikering och stil

Flotex plankor erbjuder oändliga möjligheter att blanda och matcha färger i en design. Läggningsmönster kan också skapa stimulerande och livliga miljöer med sicksackmotiv eller fiskbensdesign. Flotex-plankor visar lite repris i sina mönster, vilket skapar intressanta och vackra golv även när endast en enda färg används.

Smart. Innovativt. Modul.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.