Flotex Custom Flooring

Forbo erbjuder en unik Flotex-kollektion med över 500 digitalt tryckta mönster i hög fotografisk upplösning. Flotex flockade golv är en unik textilgolvbeläggning som kombinerar de slitstarka och hållbara egenskaperna hos ett fjädrande golv med komforten och värmen från en matta.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Högupplöst digitalt tryck

Med en slät, velourliknande yta som ser ut och känns som en matta, är Flotex det perfekta textilsubstratet för levande design och verklighetstrogna bilder som kan produceras i hög fotografisk upplösning. Alla önskade färgnyanser och nyanser kan uppnås.

Fantastiska effekter

Digitaltryck erbjuder ett oändligt antal designalternativ, allt från abstrakt med invecklade färgspektrum till realistiska bilder av naturliga material som sand, gräs och vatten. Skapa 3D-djup eller en ”trompe d’oeil”-effekt på ditt golv. Eller ta in naturen i ditt rum genom att välja en golvbeläggning med höstlöv eller blommor.

För att se exempel på de fantastiska effekterna av vår digitala design installerad i olika applikationer som skolor, kontor och fritidsanläggningar.

Oändliga designalternativ

Digitaltryck lämpar sig också väl för de samlingar som kräver visuella detaljer och effekter som inte lätt kan nås med konventionellt tryck. Vår Flotex skräddarsydda golvkollektion innehåller mer än 500 enskilda föremål.

Färglägg din egen

Gillar du designen, men du kan inte hitta de färger du vill ha? Ett stort antal mönster kan färgas om för att perfekt matcha det färgval du föredrar!

Skräddarsydd design

Du kan också skapa något skräddarsytt för en verkligt individuell lösning. Oavsett om det är fotografering, kommersiellt varumärke eller specifika Pantone-referenser, kan vi arbeta för att matcha dina krav. Vi erbjuder en skräddarsydd designtjänst på begäran, kontakta din lokala säljare för mer information.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.