Vinyl custom flooring

Vår avancerade digitala tryckteknik möjliggör slående golvbilder som inte kan uppnås med konventionella trycktekniker. Det gör att du kan designa ditt eget unika golv i den höga kvaliteten hos våra heterogena vinylplåtsgolv.

Oändliga designalternativ
Digitaltryck lämpar sig också väl för de samlingar som kräver visuella detaljer och effekter som inte enkelt kan nås med konventionellt tryck. Vår kollektion av vinylgolv innehåller hundratals enskilda föremål.

Färglägg din egen
Gillar du designen, men du kan inte hitta de färger du vill ha? Ett stort antal mönster kan färgas om för att perfekt matcha det färgval du föredrar!

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Högupplöst digitalt tryck

Vinyl är ett perfekt underlag för levande design och verklighetstrogna bilder som kan produceras i hög fotografisk upplösning. Använd din fantasi och skapa ditt eget skräddarsydda vinylgolv som passar din interiör och specifika krav. Slutresultatet är en produkt som är lika pålitlig och presterar lika bra som något av Forbos heterogena vinylgolv!

Fantastiska effekter

Digitaltryck erbjuder ett oändligt antal designalternativ, allt från abstrakt med invecklade färgspektrum till realistiska bilder av naturliga material som gräs och vatten. Skapa 3D-djup eller en ”trompe d’oeil”-effekt på ditt golv. Eller ta in naturen i ditt rum genom att välja en golvbeläggning med höstlöv eller blommor.

För att se exempel på de fantastiska effekterna av våra digitala konstruktioner installerade i olika applikationer som skolor, kontor och fritidsanläggningar, ta en titt på vår

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.