Sportline

Våra specialdesignade heterogena PVC Sportline-golv kompletterar vår golvportfölj för utbildningssegmentet. I många utbildningsbyggnader ingår en idrottsanläggning i projektet. Förutom användningen av Sportline-golv i områden för idrottslektioner för skolbarn och elever, är Sportline även lämplig för andra fritidssporter som aerobics, yoga, gymnastik och lagbollssporter.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Användningsområden

, ,

Forbo Flooring Systems har tillverkat och levererat golvbeläggningar till utbildningssektorn i mer än ett sekel. Vårt omfattande utbud av golvbeläggningar används i en mängd olika utbildningsinstitutioner runt om i världen. Oavsett om det är en plantskola eller ett universitet, kräver utbildningsmiljöer attraktiva, slitstarka, säkra och hållbara golvlösningar som är lätta att underhålla. Hållbarhet och hygien är särskilt viktiga i områden som används av barn och unga vuxna.

Våra specialdesignade heterogena PVC Sportline-golv kompletterar vår golvportfölj för utbildningssegmentet. I många utbildningsbyggnader ingår en idrottsanläggning i projektet. Förutom användningen av Sportline-golv i områden för idrottslektioner för skolbarn och elever, är Sportline även lämplig för andra fritidssporter som aerobics, yoga, gymnastik, fäktning och lagbollssporter.

Med 8 uni-färger och 4 trädesigner erbjuder kollektionen många möjligheter för olika inredningsdesigner.

Den 6,0 mm tjocka Classic-kollektionen med högre intensitet finns i lager.

Den 4,3 mm tjocka standardkollektionen finns tillgänglig på begäran. Standard erbjuder en bra lösning när priset är avgörande.

Forbo Eurocol kan göra installationen av ditt sportgolv komplett med sitt utbud av tävlingslinjer i alla relevanta färger.

Med Marmoleum Sport erbjuder Forbo ytterligare en lösning för sportgolv. Tack vare sina naturliga ingredienser är Marmoleum Sport det mest hållbara sportgolvsvalet.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.