Modul’up TE loose lay vinyl

Lösningen för fuktiga undergolv. Installation av golv på fuktiga undergolv är en allmän fråga på marknaden. Nuvarande lösningar innehåller oftast en kombination av produkter som kräver en lång, komplex och kostsam installationsprocess. Modul’up TE är en enkel, ekonomisk och problemfri lösning för montering på fuktiga undergolv. Den kan installeras i områden med mycket trafik och den erbjuder fördelarna med lösläggningsinstallation.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Installation av golv på fuktiga undergolv är ett allmänt problem på marknaden. Till exempel på bottenvåningar i byggnader (plattor på golv). Eller i nya byggnader där betongplattan inte är torr. Nuvarande lösningar innehåller oftast en kombination av produkter som kräver en lång, komplex och kostsam installationsprocess.

Modul’up TE är en enkel, ekonomisk och problemfri lösning för undergolv med fuktproblem. Modul’up TE kan installeras i områden med mycket trafik och erbjuder alla fördelar med en lösläggningsinstallation.

  • Minskad stilleståndstid i livliga byggnader
  • Omedelbar användning av byggnaden (inget lim, inga lukter)
  • Lätt att ta bort efter installation

Vi erbjuder även ventilerade golvlister för att ge en komplett och hållbar lösning för att undvika att fukten blockeras i rummets periferi och överförs till väggen.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.