Eternal Original

Eternal Original erbjuder dig många möjligheter för användning i många olika applikationer. Den beprövade tekniken i vårt PUR Pearl-skydd säkerställer mycket bra prestanda och lång livslängd. Kollektionen erbjuder ett brett utbud av träslag, en modern pall med färgval och mycket uppskattade originaldesigner i betong och smaragd.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Eternal är en heterogen vinylgolvbeläggning av hög kvalitet som passar alla allmänna behov inom olika segment och applikationer.

Produktkonstruktion

Eternal är skapad runt en nonwoven, helt impregnerad glasfleecekärna som ger dimensionsstabilitet och tillåter en lean-utvecklingsstrategi, vilket resulterar i en hållbar kompakt, högteknologisk bas.

Det optimerade kalandrerade underlaget bidrar till stabiliteten och bestämmer den höga kvalitetsstandarden för Eternal; ett stadigt men ändå flexibelt lager för att möjliggöra enkel installation, även när beläggning krävs eller i våtrumsapplikationer.

Det unika och innovativa, präglade slitlagret säkerställer maximal slitstyrka och ger optimalt utseende.

Autentiska mönster

Alla Eternal-designerna är äkta original, skapade av ett internt team av expertdesigners som översätter de senaste trenderna i klassiska, samtida såväl som moderna och avancerade golvdesigner som inte kan särskiljas från deras ursprungliga materialuttryck, som trä och betong.

PUR Pearl och PUR Wood Pearl

For Eternal Original använder Forbo sin beprövade PUR Pearl lackeringsskyddsteknik. Appliceringstekniken för lackskiktet säkerställer en jämn mängd lackering både ovanpå och i de djupare områdena av präglingen. Det förhindrar att ytan samlar smuts och är den bästa garantin för kvalitet och glanskonsistens som säkerställer låga underhållskostnader.

Det matta präglade lackskiktet säkerställer högsta nivå av både kemikalie- och nötningsbeständighet.

Ftalatfri

Alla Eternal golvbeläggningar är skapade med de högsta miljökraven i åtanke med de bästa kvalificerade jungfruliga materialen samt kontrollerat återvunnet innehåll som skapar en sluten kretsproduktion. Dessutom är alla föremål i Eternal-sortimentet ftalatfria.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.