Novilon cushion vinyl sheet

Forbo Novilon representerar en rad vackra och inspirerande kuddar av vinylgolv i olika utföranden, som trä, betong, sten och kakel. Novilon är ett bekvämt golv, trevlig att leva på eftersom det är ljudabsorberande och har varmt under fötterna. Novilon är både slitstarkt och lätt att underhålla tack vare funktioner som Aquagrip, Diamond Seal & Novicelean. Novilon erbjuds i 2 kvaliteter: Novilon Viva och Novilon Prima.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategori:
Brand

Forbo Novilon representerar en rad vackra och inspirerande kuddar av vinylgolv i olika utföranden, som trä, betong, sten och kakel.

Novilon är ett bekvämt golv, trevlig att leva på eftersom det är ljudabsorberande och har värme under fötterna. Detta gör den idealisk för barn att leka på, men även för husdjur att gå och alla människor att leva på.

Våra Novilon-golv är både slitstarka och lätta att underhålla tack vare funktioner som Aquagrip, Diamond Seal & Novicelean. Njut av den bekväma kunskapen att du inte behöver oroa dig för fläckar och repor eller slitage under många år framöver!

Ytterligare fördel är att Novilon kan monteras löst upp till 40 m2 och är därför lätt att ta bort och eventuellt återanvända.

Det här premiummärkta kudde-vinylgolvet finns i ark med olika bredder, vilket gör det lättare att välja rätt format för ditt rum.

Novilon erbjuds i serierna Novilon Viva (2,4 mm tjock och tillgänglig i 2,3 och 4 meter) och Novilon Prima (2 mm tjock och tillgänglig i 2 och 4 meter).

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.