Designing with Marmoleum

Letar du efter något unikt på ditt golv? Det är också hållbart och hållbart? Vårt utbud av design med Marmoleum erbjuder dig just det. Med vår Aquajet-teknik kan vi skapa de mest exakta och detaljerade golvdesignerna. Från lasergraverade Marmoleum-plattor till spännande design skapade av internationella designers. Utforska dina alternativ nedan!

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Visste du att du kan göra de mest raffinerade golvdesignerna med Marmoleum? För Marmoleum Imagine bad vi 3 internationella designers att skapa en serie Marmoleum-designer, möjliggjorda av vår raffinerade Aquajet-skärteknik. Designen kan skräddarsys på begäran vilket ger oändliga designmöjligheter. Bli inspirerad genom att klicka dig igenom vår digitala tidning eller läs mer nedan.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.