Eternal Decibel Acoustic Vinyl

Alla föremål i vårt Eternal generella vinylgolv, förutom Eternal digitaltryck, kan göras i en kontaktakustisk reducerande variant som ger 17dB ljudreduktion. Minsta orderkvantitet för Eternal Decibel är 4400 m2. Tjockleken på Eternal Decibel är 3,0 mm, slitskiktet 0,7 mm. Den innehåller alla högkvalitativa funktioner i det vanliga Eternal-sortimentet inklusive den beprövade PUR Pearl-lackeringsskyddstekniken.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategorier: ,
Brand

Majoriteten av våra Eternal-golv har Forbos beprövade PUR Pearl-lackeringsskyddsteknik. Tekniken för att applicera lackskiktet säkerställer en jämn fördelning av PUR Pearl på både ytan och i de djupare områdena av präglingen. Detta hjälper till att förhindra att ytan på Eternal blir smutsig och minskar underhållskostnaderna.

Nya för Eternal är 8 artiklar som är färdiga med en specifik PUR träprägling, som erbjuder bästa möjliga prestanda på en heltäckande träfiberdesign med integrerad pärleffekt. Det matta präglade lackskiktet säkerställer högsta nivå av både kemikalie- och slitstyrka.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.