Skjutdörrar Janisol Arte 2.0

Skjutdörrar Janisol Arte 2.0

Med hjälp av det extremt slimmade stålprofilsystemet Janisol Arte kan extremt stora skjutdörrar med smala ansiktsbredder och hög stabilitet förberedas. Ursprungligen utvecklad av Jansen för rekonstruktion av historiska fönster, erbjuder Janisol Arte nu arkitekter och planerare möjligheten att dela stora glasfronter i nya byggnader.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Material

Stål

Elementstorlekar på upp till 3000 × 2500 mm (B×H)
Vikt 150 kg/blad
Isolerglas från 20 till 34 mm
UW-värde på 1,5 W/m2K
Svetsade stålprofilhalvskal i kombination med glasfiberförstärkt högpresterande plast (100% återvinningsbar) ger särskilt stabila ramar
Profilytor på endast 40 mm säkerställer mer ljus
CE-märkning enligt EN 14351-1
Profilbindningsteknik testad i enlighet med EN 14024
Ljudisolering upp till 41 dB

Jansen ger arkitektur och ny inspiration Vår kvalitet leder oss över många gränser till framgång – tack vare höga kompetensnivåer och inte mindre höga prestationskrav. Våra försäljningsdotterbolag i Kina och Turkiet drar alla med oss ​​i samma riktning. Dessutom har vi med våra många partners ett utmärkt internationellt nätverk för att säkerställa att våra kunder över hela världen kan njuta av mycket effektiva lösningar. Som ett företag som är aktivt engagerat i arkitekt- och metallindustrin imponerar vi på arkitekter, investerare, tillverkare och montörer över hela världen och arbetar konsekvent med vidareutvecklingen av våra stålprofilsystem för fönster, dörrar, fasader samt vik- och skjutdörrar. Också efterfrågade är våra specialiteter som högeffektiva brandskyddsprodukter. Vi tillämpar vår kunskap med praktisk förståelse i projekt och uppnår betydande framsteg genom tidig dialog med våra kunder och intensivt engagemang i deras intressen.