SDW II LED

Produktbeskrivning: LED plafond IP65, IK10 Beskrivs ofta som en inomhus och utomhusbelysning, fungerar utmärkt och montera på vägg/tak.

ND =Ej dimbar

DALI = DALI
Detta är max. värden beräknade ur startström! Tänk på att inte överskrida brytarens maximala nominella kontinuerliga ström.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Svart

Användningsområden

,

Egenskaper

Yta med diffusor tillverkad av ”frostad” PC

Frontplattan är gjord av ett rostfritt stålfäste och skruvar

Sparar upp till 40% energi jämfört med en konventionell glödlampa

Energy Efficiency Index : A++

CRI(RE) : >80

Driftstemperatur (°C) : -20 -+ 48°

Färgtemperatur (K) : 3000K – 5000k

 

Ej dimbar ( ND )

Ej dimbar standard

 

Dimbar ( DIM ) :

Den är dimbar och använder TRAIC dimmer strömbrytare.
Sensorn (S)

Den slås av automatiskt (”S” -funktionen) eller minskar ljusstyrkan (”IRS” -funktionen) när ingen befinner sig på plats. Vid upptäckt rörelse slås armaturen på i full ljusstyrka.
Genom detta undviks en livslängdsreducering av lampan som annars orsakas av upprepade starter.
Tidsinställning: 8s till 12min, justerbar
Upptäcksyta: 1m – 8m (radie), justerbar
Ljusstyrning: 2 – 2000 LUX, justerbar
Vänteläge: <0.9w
Upptäcksvinkel: 360 °
Nödljud (E)

Om strömmen är av, lyser lampan ändå, Med inbyggt batteri i upp till 3 timmar som nödljus.

TUPEX Sverige är en del av TUPEX GROUP som grundades 1981 och är nu en av Europas större tillverkare av el- och belysningsarmaturer med fabriker i Italien, Tjeckien och Turkiet. TUPEX SVERIGE grundades 2016 i Sollentuna kommun i Stockholm med kontor och lager på ca 500 kvm. Vår affärsidé är att med minimerade mellanled erbjuda ytterst attraktiva priser på våra högkvalitativa LED belysningsarmaturer. Tupex Group och TUPEX SVERIGE följer kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller ställda miljökrav. Vi har mer än 30 års erfarenhet från elektricitet- och belysningsbranschen med kunder och uppdragsgivare i mer än 25 länder. Vårt mål är att förse alla kunder med bästa support och belysningsprodukter inom LED, så låt oss hjälpa er med era belysningsprojekt. TUPEX är en av de ledande tillverkarna för central-/östeuropa. Företagets huvudsakliga portfolio består av LED armaturer för kontor, industri och allmänna utrymmen. Vid tillverkning tillämpas bland annat dessa tekniker: laserskärare automatiserad bearbetning av plåtprofiler robotmontage av kablage robotsvetsning automatiserad lackering automatiserat LED montage – egen produktion av LED moduler med LED chips från kända materialtillverkare (SAMSUNG/OSRAM) Med hjälp av högteknologisk teknik och erfarna medarbetare levererar Tupex över 25,000 artiklar/vecka. Fokus ligger på att leverera högkvalitativa armaturer varför vi har egen testavdelning av följande: Kontroll av IP klass (damm, vatten). Laboratorium för att mäta ljus (ljusflöde lumen, ljustemperatur, ljuskurvor – LDT filer för DIALux ljusberäkning).