HYDRODISK LED IP65

Rund armatur för utomhusinstallation på en fasad/vägg. “X-formad” ljusutsläpp, från 4 håll. Fosfo-krompläterad och polyesterpulverbelagd, pressgjuten med kopparfri aluminium, härdat säkerhetsglas, gjuten silikonpackning och rostfria stålskruvar. Inbyggd LED driver 220-240V 50-60Hz, med 2,4 eller 8 x 1 hög styrka LED. IP-värde 65.

 

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Svart

Användningsområden

Rund armatur för utomhusinstallation på en fasad/vägg. “X-formad” ljusutsläpp, från 4 håll. Fosfo-krompläterad och polyesterpulverbelagd, pressgjuten med kopparfri aluminium,

härdat säkerhetsglas, gjuten silikonpackning och rostfria stålskruvar. Inbyggd LED driver 220-240V 50-60Hz, med 2,4 eller 8 x 1 hög styrka LED. IP-värde 65.

 

•    Material: Hög korrosionsbeständighet pressgjuten kopparfri aluminium
•    Beläggning: Polyesterpulverbelagd med fosfo-krompläterat avslut
•    NR. 4 x 1W LED
•    Elektronisk transformator med 220-240V 50-60Hz ingår
•    Rostfria stålskruvar
•    Silikon gummipackning
•    PMMA diffuser
•    1 m neopren strömkabel ingår

 

TUPEX Sverige är en del av TUPEX GROUP som grundades 1981 och är nu en av Europas större tillverkare av el- och belysningsarmaturer med fabriker i Italien, Tjeckien och Turkiet. TUPEX SVERIGE grundades 2016 i Sollentuna kommun i Stockholm med kontor och lager på ca 500 kvm. Vår affärsidé är att med minimerade mellanled erbjuda ytterst attraktiva priser på våra högkvalitativa LED belysningsarmaturer. Tupex Group och TUPEX SVERIGE följer kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller ställda miljökrav. Vi har mer än 30 års erfarenhet från elektricitet- och belysningsbranschen med kunder och uppdragsgivare i mer än 25 länder. Vårt mål är att förse alla kunder med bästa support och belysningsprodukter inom LED, så låt oss hjälpa er med era belysningsprojekt. TUPEX är en av de ledande tillverkarna för central-/östeuropa. Företagets huvudsakliga portfolio består av LED armaturer för kontor, industri och allmänna utrymmen. Vid tillverkning tillämpas bland annat dessa tekniker: laserskärare automatiserad bearbetning av plåtprofiler robotmontage av kablage robotsvetsning automatiserad lackering automatiserat LED montage – egen produktion av LED moduler med LED chips från kända materialtillverkare (SAMSUNG/OSRAM) Med hjälp av högteknologisk teknik och erfarna medarbetare levererar Tupex över 25,000 artiklar/vecka. Fokus ligger på att leverera högkvalitativa armaturer varför vi har egen testavdelning av följande: Kontroll av IP klass (damm, vatten). Laboratorium för att mäta ljus (ljusflöde lumen, ljustemperatur, ljuskurvor – LDT filer för DIALux ljusberäkning).