ZUMATA LED

TUPEX ZUMATA LED armatur, i svart eller vit färg, från TUPEX PROFESSIONAL LIGHTING SYSTEM.

TUPEX ZUMATA LED armatur, i svart eller vit färg, från TUPEX PROFESSIONAL LIGHTING SYSTEM.

LED armatur med justerbar spridningsvinkel som ger den flexibla och dynamiska belysning som behövs till olika belysningsmiljöer.

Storleken på bländaren kan justeras enligt objektet som ska uttryckas, och artikelns betydelse kan uttryckas mer exakt. Zumata LED ger en hög flexibilitet för att belysa föremålen på ett effektivt sätt.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Vit, Svart

Användningsområden

, , , , ,

Justerbar spridnigsvinkel:

1. Designen är stilren, materialen är utomordentliga och detaljerna är noggrant polerade för att integrera själva produkten med miljön.

2. Med aluminiumlegeringsmaterialet 6063 kan det anodiseras för att ge produkten en hög kvalitet.

3. Enligt den optiska principen för den plano-konvexa linsen har zoomlinsen ingen central ljusintensitet och ljuset är jämnt fördelat.

4. Det används mer i museumbelysning, konstbelysning, kalligrafi och målning, avancerad villabelysning;

TEKNISK BESKRIVNING

►      Material: Aluminium
►      Spänning: 200-240V 50 / 60Hz
►      IP-klass: IP20
►      Ljusstyrning: Ej dimbar / DALI dimbar
►      Färg: Vit / Svart
►      Effekt: 10W, 15W, 30W, 40W
►      Ljusflöde: 90lm/w±20lm
►      Riktbar: Ja
►      Färgtemperatur:  3000K/ 4000K
►      CRI / Ra >90
►      Spridningsvinkel: Justerbar 10° ~ 60°
►      Starttid Direkt
►     Livslängd: 50000h
►      Längd: 121mm, 215mm

TUPEX Sverige är en del av TUPEX GROUP som grundades 1981 och är nu en av Europas större tillverkare av el- och belysningsarmaturer med fabriker i Italien, Tjeckien och Turkiet. TUPEX SVERIGE grundades 2016 i Sollentuna kommun i Stockholm med kontor och lager på ca 500 kvm. Vår affärsidé är att med minimerade mellanled erbjuda ytterst attraktiva priser på våra högkvalitativa LED belysningsarmaturer. Tupex Group och TUPEX SVERIGE följer kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller ställda miljökrav. Vi har mer än 30 års erfarenhet från elektricitet- och belysningsbranschen med kunder och uppdragsgivare i mer än 25 länder. Vårt mål är att förse alla kunder med bästa support och belysningsprodukter inom LED, så låt oss hjälpa er med era belysningsprojekt. TUPEX är en av de ledande tillverkarna för central-/östeuropa. Företagets huvudsakliga portfolio består av LED armaturer för kontor, industri och allmänna utrymmen. Vid tillverkning tillämpas bland annat dessa tekniker: laserskärare automatiserad bearbetning av plåtprofiler robotmontage av kablage robotsvetsning automatiserad lackering automatiserat LED montage – egen produktion av LED moduler med LED chips från kända materialtillverkare (SAMSUNG/OSRAM) Med hjälp av högteknologisk teknik och erfarna medarbetare levererar Tupex över 25,000 artiklar/vecka. Fokus ligger på att leverera högkvalitativa armaturer varför vi har egen testavdelning av följande: Kontroll av IP klass (damm, vatten). Laboratorium för att mäta ljus (ljusflöde lumen, ljustemperatur, ljuskurvor – LDT filer för DIALux ljusberäkning).