TS LED LINJÄR

TS är en linjär LED armatur med högkvalitativt optik system. Lämplig för alla typer av butiker industriella byggnader och sportarenor.

TS är en linjär LED armatur med högkvalitativt optik system. Lämplig för alla typer av butiker industriella byggnader och sportarenor.

►  Hölje
Eloxal aluminiumprofil

►  Optik & Varianter
Linjär plastoptik
CN –    Smal stråle 60°
CW –   Bred stråle 90°
CHR – Hög rack 35°
CRA – Asymmetrisk detaljhandel

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Grå, Vit

Användningsområden

, ,

LED
Mid Power LED
3…Varmvit 3000K
4…Kallvit 4000K
5…Dagsljus 5700K

►  Ljusstyrning
LED drivdon
ND –    Ej dimbar (standard)
DALI – Dimbar DALI

►  Installation
Pendlad installation i kontinuerlig linje

►  Systemkomponenter
TS /A/ … trunking AL-bas med 9 (eller 5 eller 7) – ledningar, inklusive kontakter
2m repupphängningar
2L = 2844 mm
1L = 1422mm
TS/B/ … växellåda – ljus enhet med optik
TS/C/ … tillbehör
TS/C/PS … anslutning inställd för kraftkabelinmatning
TS/C/L … blindfack (skydd) 1422mm
TS/C/HAK … hängsats – 2 krokar för kedjeupphängning

TUPEX Sverige är en del av TUPEX GROUP som grundades 1981 och är nu en av Europas större tillverkare av el- och belysningsarmaturer med fabriker i Italien, Tjeckien och Turkiet. TUPEX SVERIGE grundades 2016 i Sollentuna kommun i Stockholm med kontor och lager på ca 500 kvm. Vår affärsidé är att med minimerade mellanled erbjuda ytterst attraktiva priser på våra högkvalitativa LED belysningsarmaturer. Tupex Group och TUPEX SVERIGE följer kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller ställda miljökrav. Vi har mer än 30 års erfarenhet från elektricitet- och belysningsbranschen med kunder och uppdragsgivare i mer än 25 länder. Vårt mål är att förse alla kunder med bästa support och belysningsprodukter inom LED, så låt oss hjälpa er med era belysningsprojekt. TUPEX är en av de ledande tillverkarna för central-/östeuropa. Företagets huvudsakliga portfolio består av LED armaturer för kontor, industri och allmänna utrymmen. Vid tillverkning tillämpas bland annat dessa tekniker: laserskärare automatiserad bearbetning av plåtprofiler robotmontage av kablage robotsvetsning automatiserad lackering automatiserat LED montage – egen produktion av LED moduler med LED chips från kända materialtillverkare (SAMSUNG/OSRAM) Med hjälp av högteknologisk teknik och erfarna medarbetare levererar Tupex över 25,000 artiklar/vecka. Fokus ligger på att leverera högkvalitativa armaturer varför vi har egen testavdelning av följande: Kontroll av IP klass (damm, vatten). Laboratorium för att mäta ljus (ljusflöde lumen, ljustemperatur, ljuskurvor – LDT filer för DIALux ljusberäkning).