HL LED

LED armatur aluminium HL – singel pendelarmatur direkt | HLP – singel armatur för utanpåliggande installation (Ej linjär installation). | HL/R – direkt pendlat montage för linjär installation

ND =Ej dimbar

DALI = DALI

Detta är max. värden beräknade ur startström! Tänk på att inte överskrida brytarens maximala nominella kontinuerliga ström.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Grå

Användningsområden

, , ,

LED armatur- nedpendlad, linjemontage eller dikt tak
►  Hölje:
Eloxal aluminiumprofil, gavlar i metall RAL9006
►  Optik:
KO – opal hölje ACRYL Satine
►  LED:
Mid PowerLED
CRI 80 (CRI 90 på begäran)
3 … varmvit 3000K
4 … kallt vitt 4000K
►  Ledningar:
LED Drivdon (konstantström)
ND – ej dimbar (standard)
DIM – analog dimbar 1-10V
DALI – digital dimbar DALI
►  Tillämpning:
Smidig armaturer i aluminium för direkt eller direkt / indirekt
ljusfördelning.
Linjemontage (version / R)
Kan pendlas  (upphängningsset ingår) eller monteras dikt tak.
Lämplig placering vid arbetsplats, konferensbord eller rent dekorativt.
►  Varianter:
HL – singel pendelarmatur, direkt
HLP – singel armatur för utanpåliggande installation.
HL / R – direkt pendlat montage för linjär installation
►  Notera:
Beslag H kan modifieras vilket möjliggör linjemontage.

I detta fall levereras armaturen med gavlar försedda med kontaktdon.

TUPEX Sverige är en del av TUPEX GROUP som grundades 1981 och är nu en av Europas större tillverkare av el- och belysningsarmaturer med fabriker i Italien, Tjeckien och Turkiet. TUPEX SVERIGE grundades 2016 i Sollentuna kommun i Stockholm med kontor och lager på ca 500 kvm. Vår affärsidé är att med minimerade mellanled erbjuda ytterst attraktiva priser på våra högkvalitativa LED belysningsarmaturer. Tupex Group och TUPEX SVERIGE följer kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller ställda miljökrav. Vi har mer än 30 års erfarenhet från elektricitet- och belysningsbranschen med kunder och uppdragsgivare i mer än 25 länder. Vårt mål är att förse alla kunder med bästa support och belysningsprodukter inom LED, så låt oss hjälpa er med era belysningsprojekt. TUPEX är en av de ledande tillverkarna för central-/östeuropa. Företagets huvudsakliga portfolio består av LED armaturer för kontor, industri och allmänna utrymmen. Vid tillverkning tillämpas bland annat dessa tekniker: laserskärare automatiserad bearbetning av plåtprofiler robotmontage av kablage robotsvetsning automatiserad lackering automatiserat LED montage – egen produktion av LED moduler med LED chips från kända materialtillverkare (SAMSUNG/OSRAM) Med hjälp av högteknologisk teknik och erfarna medarbetare levererar Tupex över 25,000 artiklar/vecka. Fokus ligger på att leverera högkvalitativa armaturer varför vi har egen testavdelning av följande: Kontroll av IP klass (damm, vatten). Laboratorium för att mäta ljus (ljusflöde lumen, ljustemperatur, ljuskurvor – LDT filer för DIALux ljusberäkning).