AREL TUWI

Pendlad LED armatur med smart system – ”TUPEX TUWI”. Detta system innehåller två olika möjliga smarta metoder: Philips SR Sensorn ligger inuti armaturen. Armaturerna kommunicerar med varandra för att välja rätt lumengrad baserat på aktuell situation genom IR-kommunikation via mobiltelefon. Casambi Trådlös kommunikation via mobilapplikation. Möjligt att inrätta scener, timing, grupper…

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Användningsområden

, ,

Brand

Färg

Vit

Ljusfördelning: 60/40

►  Styrning: Inbyggd 2 st Dragdim, SR smart Sense

►  UGR: <19
►  Lamptyp: LED
►  Räknad livslängd L80 / B50 (h): 80 000
►  Färgtemperatur (K): 3000, 4000, 5700
►  Kontrollbar färgtemperatur (K): Ja, Nej
►  Färggivningsindex CRI: 80–89
►  Optiskt system:

KV – opal profil + ventilationsgaller ALDP
KVM – opal profil + ventilationsgaller matt DP
►  Nominell spänning (V): 220…240
►  Monteringsmetod: Ytmontering, Pendlad
►  Storlek:

L – 1500 mm
M – 1200 mm
►  Kroppsmaterial: Vitmålat stål, gråmålat (RAL 9007) metallplåt

 

Detta system innehåller två olika möjliga smarta metoder:

►  Philips SR

Inbyggd sensor. Armaturerna kommunicerar med varandra för att välja rätt lumengrad baserat på aktuell situation genom IR-kommunikation via mobiltelefon.

►  Casambi

Trådlös kommunikation via mobilapplikation. Möjligt att inrätta scener, timing, grupper…

TUPEX Sverige är en del av TUPEX GROUP som grundades 1981 och är nu en av Europas större tillverkare av el- och belysningsarmaturer med fabriker i Italien, Tjeckien och Turkiet. TUPEX SVERIGE grundades 2016 i Sollentuna kommun i Stockholm med kontor och lager på ca 500 kvm. Vår affärsidé är att med minimerade mellanled erbjuda ytterst attraktiva priser på våra högkvalitativa LED belysningsarmaturer. Tupex Group och TUPEX SVERIGE följer kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller ställda miljökrav. Vi har mer än 30 års erfarenhet från elektricitet- och belysningsbranschen med kunder och uppdragsgivare i mer än 25 länder. Vårt mål är att förse alla kunder med bästa support och belysningsprodukter inom LED, så låt oss hjälpa er med era belysningsprojekt. TUPEX är en av de ledande tillverkarna för central-/östeuropa. Företagets huvudsakliga portfolio består av LED armaturer för kontor, industri och allmänna utrymmen. Vid tillverkning tillämpas bland annat dessa tekniker: laserskärare automatiserad bearbetning av plåtprofiler robotmontage av kablage robotsvetsning automatiserad lackering automatiserat LED montage – egen produktion av LED moduler med LED chips från kända materialtillverkare (SAMSUNG/OSRAM) Med hjälp av högteknologisk teknik och erfarna medarbetare levererar Tupex över 25,000 artiklar/vecka. Fokus ligger på att leverera högkvalitativa armaturer varför vi har egen testavdelning av följande: Kontroll av IP klass (damm, vatten). Laboratorium för att mäta ljus (ljusflöde lumen, ljustemperatur, ljuskurvor – LDT filer för DIALux ljusberäkning).