RT071

Tvättställsblandare ur objektserien RoundT. Energiklass A.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Frysrisk
Blandare som är monterade i ouppvärmda utrymmen eller i fastighet (t.ex. fritids- hus) där frysrisk föreligger ska, efter det att ledningssystemet stängts av och urtappats, öppnas och tömmas på vatten.
Underhåll
Rengöring av blandarens ytbehandling ska göras med mjuk trasa och ljummet vat- ten, eventuellt med tvållösning. Ytan ska inte utsättas för basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. Strålsamlare, duschsilar, keramiska packningar, termostater m.m. skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ca 2 tim. Skölj därefter i rent vatten.

Energiklass A
Snålspolande strålsamlare Neoperl PCA
Flöde 5L/min oavsett vattentryck Energibesparande kallvattenstart 100% livsmedelsgodkända material Fullt återvinningsbart
Neoperl Softpex anslutningsrör Längd 400 mm, 10 mm slätända Håltagning 35 mm
Omställbar flödesbegränsning Omställbar temperaturspärr Backventil på in- och utlopp enligt EU standard SS-EN1717

Allt handlar om känslan. Vi är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi introducerar hela tiden ny design och utvecklar vårt sortiment med innovativa ytbehandlingar. Och vi har förstås järnkoll på byggnormer, försäkringskrav och installationsmetoder. Vi har samarbetat med samma italienska tillverkare sedan starten för tjugo år sedan eftersom vi vet att de aldrig tar några genvägar. Vi kommer alltid att sätta kvaliteten i främsta rummet. För känslans skull.