Badkarshandtag TA808 TA806

Badkarshandtag

TA806 Krom – 9420123

TA806 Mässing – 9420124

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Gold, Silver

Material

Krom, Mässing

När Buick på femtiotalet lanserade sina glänsande grillar med vertikala tvärbalkar fick de snabbt öknamnet dollargrin, ett uttryck som så småningom kom att användas för alla stora amerikanska bilar från rekordåren. Krom är fortfarande det i särklass populäraste valet av ytbehandling på duschar och blandare. Det ger både ett skydd mot korrosionsangrepp och en vacker spegelblank yta som är lätt att hålla ren. Våra kromade produkter är gjutna i mässing för att sedan stentumlas, förnicklas och slutligen galvaniseras genom elektrolys.
Rengöring

Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med två lösning. Undvik basiska, sura kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

Mässing ä r ett material som med tiden få r en vacker patina men kan putsas upp med mässingsputs. Koppar får också patina men ska inte poleras. De ö vriga blanka ytorna behå ller sin glans och Honey Gold få r sitt djup av 2-3% ä kta guld.

Avkalkning

Strå lsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ett par timmar. Skulle kalkfläckar uppstå, använd eukalyptusolja och mjuk trasa.

Smörjning

Smörj endast med silikonfett.

Underhåll

Besök vår YouTube kanal → där det finns instruktionsfilmer för byte av keramisk insats, byte av perlator med mera.

Allt handlar om känslan. Vi är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi introducerar hela tiden ny design och utvecklar vårt sortiment med innovativa ytbehandlingar. Och vi har förstås järnkoll på byggnormer, försäkringskrav och installationsmetoder. Vi har samarbetat med samma italienska tillverkare sedan starten för tjugo år sedan eftersom vi vet att de aldrig tar några genvägar. Vi kommer alltid att sätta kvaliteten i främsta rummet. För känslans skull.